ȘCOALA POSTLICEALĂ “HENRI COANDĂ” CONSTANȚA

autorizatie-postliceala

86479775_XS

.

Ofera ingrijiri medicale bolnavilor, monitorizeaza aspectele ingrijirii medicale, administreaza tratamente si medicamente la indicatiile medicilor, pregateste bolnavii pentru examinare, dezvolta si coordoneaza planuri de ingrijire medicala, instruiesc bolnavii si infirmierii etc.

pharmacy-technician-requirements

.

Colaboreaza direct cu farmacistul licentiat, indeplineste sarcini de casier (inventariaza stocurile, distribuie medicamente, da relatii pacientilor etc.), utilizeaza calculatorul, verifica daca informatiile din prescriptii sunt corecte, completeazã formulare specifice etc.

Physical_Therapy_640x357

Aplica kinetoterapie, masaj, terapie ocupationala, proceduri de hidroterapie, termoterapie, electroterapie si fototerapie, evalueaza pacientul, supravegheaza starea pacientilor pe perioada aplicarii procedurilor, etc.

NOUTĂȚI

NE MUTAM SEDIUL !

Începând cu anul școlar 2017-2018, Școala Postliceală “Henri Coandă” și Fundația Cultural-Umanitară “Henri Coandă” se mută pe Strada Unirii nr. 32-34, colț cu Strada Ion Rațiu, cu Secretariatul la etajul 1 și cu sălile de clasă la etajul 5. Înscrierile la Postliceală și la cursurile de formare profesională se vor desfășura pe Aleea Cameliei nr.…

Detalii

Sediu - Cameliei

Sediu - Unirii