Igiena

Curs notiuni fundamentale de igiena obligatorii acreditate de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii obligatorii pentru: lucratorii din comert, alimentatie publica, cosmetica, coafura, ambalare si distributie marfuri alimentare, producerea transportul si imbutelierea apei, personal de curatenie, servicii de dezinsectie dezinfectie si deratizare.

Hotararea de Guvern nr. 857/2011, publicata in Monitorul Oficial nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementeaza sanctiunile aplicabile in cazul nerespectarii normelor de igiena!

 

Modulele cursului de igiena:
Modulul 1 (nivel 2): Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor; inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor (managerii, sefii de sectie, operatori, casieri, vanzatori si personalul de îngrijire).
Modulul 2: Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc.
Modulul 4: Servicii de ingrijire corporala (frizerie – coafura; – manichiura, -pedichiura; – tatuaj; – masaj; -producere, depozitare si comercializare produse cosmetice – operatori).
Modulul 5: Servicii tip dezinfectie,dezinsectie,deratizare.

 

Certificatul de absolvire este valabil 3 ani de la data sustinerii examenului !
Nu exista conditii minime de acces referitoare la studii, varsta sau pregatire profesionala.

 


ÎNSCRIERI POSTLICEALĂ

AUTORIZATIE TEHNICIAN MASEUR